Floatlands is een modulair bouwsysteem voor drijvende constructies

Floatlands is een modulair bouwsysteem voor drijvende constructies

Floatlands is een modulair bouwsysteem voor drijvende constructies. Op de drijvers kunnen alle gangbare materialen verwerkt worden: van (hard)hout of kunststof planken, tot gegalvaniseerde, kunststof roosterplaat of aluminium planken. Met behulp van Floatlands drijvers zijn er oneindig veel mogelijkheden beschikbaar. Jij bedenkt het en wij laten het drijven! Met onze kunststof drijvers kunnen we jouw projecten realiseren.

Drijvend vlot met stuur
Floatlands drijvers in de praktijk

De unieke drijvers van Floatlands

Modulair bouwsysteem voor drijvende constructies. Wat de drijvers van Floatlands zo uniek maakt is dat ze gebruik maken van een modulair bouwsysteem. Hierdoor is het gemakkelijk om allerlei gangbare materialen te gebruiken. De drijvers kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden zoals aanlegplaats in de watersport, terrassen, steigers, boothuizen, werkvlotten en nog veel meer!

Lees meer over toepassingen

Wat maakt Floatlands drijvers uniek?

De drijvers van Floatlands zijn niet standaard. Wat maakt ze dan zo uniek? De drijvers van Floatlands:

- Worden gebruikt als constructief koppelstuk! U kunt dus altijd wijzigingen aanbrengen door de boutverbinding los te halen.
- Zijn perfect voor het rechtstreeks bevestigen van dekplanken. Dit is gemakkelijk te doen en scheelt een hoop werk en constructiehout.
- Zijn stapelbaar en kunnen efficiënt vervoerd en opgeslagen worden!
- Zijn te combineren met standaard steigerbuis, waardoor allerlei toepassingen gerealiseerd kunnen worden.

Floatlands is een ontwerp van Huibert Groenendijk.

Voorbeeld van onze unieke drijvers
Drijvende stijger op Floatlands drijvers

Hoe gebruik u het modulaire bouwsysteem van Floatlands?

De constructie van uw drijvende project moet worden afgestemd op het gebruik. Een eenvoudig terras in een woonwijk stelt andere eisen aan de constructie dan een steiger langs een water met bijvoorbeeld veel golfslag. Het vooruitstrevende modulaire bouwsysteem van Floatlands onderscheidt zich door zich aan te passen aan de eisen en wensen van de gebruiker. Onze drijvers zijn gemakkelijk te monteren en demonteren, ook de opbouw van uw project heeft u geheel zelf in de hand.

Heeft u interesse in een Floatlands drijver?

Als u vragen heeft, neem contact met ons op. Of u kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Het modulair bouwsysteem van Floatlands is uitermate geschikt voor steigers, werkvlotten, boothuizen, loungeboten en terrassen.