Toepassingen

Toepassingen

Het modulaire bouwsysteem van Floatlands is uitermate geschikt voor de aanleg van: vis, aanleg- en vingersteigers. Maar ook voor: werkvlotten, boothuizen, loungeboten en terrassen. De drijvers zijn toe te passen voor al uw projecten

Drijvers voor een ponton

Floatlands drijvers zijn toe te passen voor veel uiteenlopende doeleinden. Onze kunststof drijvers fungeren perfect als drijver voor een ponton (een platform dat in het water ligt). Bij het bouwen van een drijvend ponton is het essentieel dat de ponton drijvers zich lenen aan het gene dat zij ondersteunen. De constructie zal afgestemd moeten worden op het gebruik: een eenvoudig terras in een woonwijk stelt andere eisen aan de constructie dan een steiger langs een water met veel golfslag. Alle specificaties kunt u bij onze producten terugvinden.

Pontonboot op Floatlands drijvers
Drijvens terras op Floatlands Drijvers

Drijvers voor een terras/ drijvende terrassen

Bent u toe aan een leuke uitbreiding van uw leefruimte en woont u op of vlak aan het water? De drijvers van Floatlands zorgen ervoor dat u eenvoudig een drijvend buitenterras kunt realiseren. Ideaal bij uw woonboot/ark of grachtenpand, of als fraaie uitbreiding van uw tuin.
Een drijvend terras is perfect voor in de zomer om met vrienden en familie op te barbecueën en kan overigens gebruikt worden als zwemvlot. In de koudere winter maanden kan het terras gebruikt worden als onderhoudsvlot of als stalling van uw watersport apparatuur.

Drijvers voor drijvende steigers

Floatlands biedt hoogwaardige Poly Ethyleen (PE) drijvers voor onder andere de bouw en aanleg van drijvende steigers. De drijvers van Floatlands zijn perfect voor recreatieve havens en kleinschalige projecten zoals de bouw van vingerstijgers en aanlegplaatsen.

Steiger:

Met Floatlands kunt u makkelijk en betaalbaar steigers bouwen.
Lees meer >

Kamperen:

Met een Floatlands terrasboot kunt u op unieke plekken kamperen. Op verschillende lekken in Nederland is het toegestaan om met een vlot te varen en wild te kamperen.

Drijvend terras:

Met Floatlands bouwt u snel de mooiste drijvende terrassen!
 De inrichting kunt u afstemmen op uw wensen en u kunt altijd wijzigingen of uitbreidingen aanbrengen.
Lees meer >

Buiten keuken:

De voornaamste belemmering om buiten te eten is al het gesjouw ter voorbereiding van de maaltijd. Niets is gezelliger om buiten te koken terwijl u geen moment mist aan de voorbereiding.
 Op uw kookvlot staat alles immers al klaar? Heel geschikt voor de BBQ of om te wokken, maar gewoon koken op een gasstelletje kan ook.
 Vergeet u niet om ook meteen af te wassen, met stromend water? Koken in de natuur is iets wat iedereen meegemaakt moet hebben.

Visvlot:

Uw eigen onbewoonde eilandje waarmee u naar de beste visstek vaart!
Lees meer >

Loungeboot:

Je kan er heerlijk op loungen voor uw huis of een stukje 'verder op' uit het zicht van de buren of ouders op de kant.
 Voor korte afstanden is geen motor nodig. U kunt ook peddelen, roeien of "wrikken".

Varen:

Met een keukentje, stromend water en een gasstel bent u van alle gemakken voorzien om heerlijk een dag op het water door te brengen.
Als u de smaak te pakken krijgt, kunt u ook overnachten op het water. Voor meer informatie over varen en loungeboten ga naar varen.

Boothuizen:

Floatlands kunnen gecombineerd worden met standaard steigerpijp. Deze combinatie is zeer geschikt voor het maken van een boothuis.

Werkvlotten:

Voor het ruwere werk kunnen de drijvers voorzien worden van een robuust werkdek. 
U kunt het werkvlot in een handomdraai demonteren voor opslag of vervoer.
Lees meer >

Pontonboot:

Onze kunststof (XXL) drijvers fungeren perfect als drijver voor een ponton.
Lees meer >

Houseboat:

De standaard Floatlands drijvers hebben beperkt drijfvermogen. Als u een drijvend of varend huisje gaat bouwen zijn de XXL drijvers de juiste keuze.
Lees meer >
 
 
 
 
 
 

Heeft u interesse in een Floatlands drijver?

Als u vragen heeft, neem contact met ons op. Of u kunt direct een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.