Offerte aanvraag

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

We hebben drijvers in twee maten: de standaard drijvers en de XXL drijvers.

Hoe kopen?

Vraag altijd een vrijblijvende offerte aan middels het formulier. Dan weten we zeker dat we de juiste gegevens hebben. De laatste tijd schommelen de inkoopprijzen, transportkosten en levertijden. Onze offerte heeft een minimale geldigheid van 30 dagen.

Op de offerte geven we ook de kosten voor vervoer op en naar welk adres de drijvers vervoerd moeten worden. Kijk de offerte dus goed na.
Als de offerte door u is goedgekeurd, regelen we vervoer en sturen we een betaalverzoek, wat per ommegaande betaald moet worden.

Bij een afname van minimaal 42 standaard drijvers (dat zijn 7 pallets met zes drijvers) kunt u korting krijgen. Uw locatie moet wel bereikbaar zijn voor vrachtauto’s en u moet tijdens kantooruren kunnen lossen. De levertijd kan langer zijn, want we leveren na een productierun af fabriek.


Prijs

Wij leveren vanaf 6 drijvers (boeg drijver of standaard drijver). Voor beide drijvers geldt het volgende tarief:

Standaard drijvers
178,- (excl. 21% BTW en incl. vervoer)

XXL Drijvers
440,- (excl. 21% BTW en incl. vervoer)

De drijvers zijn inclusief verzendkosten, waarbij er tot 6 drijvers op een pallet liggen. Uiteraard kunt u de drijvers ook, na afspraak, in Rotterdam halen.

Floatlands "standaard drijver"
Drijvers

Floatlands "Boeg drijver (standaard drijver)"
Bootneus drijver

Floatlands "XXL drijver"
XXL Drijver

Floatlands "XXL boeg drijver"
XXL Bootneus

Offerte aanvraag

Laat uw gegevens hieronder achter. Via dit formulier kunt u vrijblijvend uw offerte aanvragen. Daarnaast zijn wij uiteraard ook per telefoon bereikbaar als u een specifieke vraag heeft over onze drijvers.